Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30976
Title: Перспективи використання нанотехнологій в консервній промисловості
Authors: Бендерська, Ольга Вячеславівна
Сахаренко, Оксана Олександрівна
Keywords: нанотехнології
плоди
овочі
nanotechnology
fruits
vegetables
кафедра технології консервування
Issue Date: 2012
Citation: Бендерська, О. В. Перспективи використання нанотехнологій в консервній промисловості / О. В. Бендерська, О. О. Сахаренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 - 3 квітня 2012 р. – Київ : НУХТ. – 2012. – Ч. 2. - С. 143-144.
Abstract: В сучасних умовах технічної революції саме технології виготовлення і використання знарядь праці, виробничі процеси і бізнес-процеси визначають ефективність розвитку економіки. Сьогодні більшість експертів у галузі стратегічного планування, науково-технічної політики та інвестування одностайно стверджують, що вирішення проблеми підвищення середньої продуктивності праці, перш за все у високотехнологічному секторі економіки, в найближчому майбутньому стане можливим за допомогою нанотехнологій, а саме молекулярного виробництва і створення матеріальних об’єктів з надзвичайно низькою собівартістю. In today's technological revolution, it is the technology of manufacturing and use of tools, production processes and business processes that determine the effectiveness of economic development. Today, most experts in strategic planning, science and technology and investing unanimously argue that solving the problem of raising average productivity, especially in the high-tech sector of the economy, will be possible in the near future with the help of nanotechnology, namely molecular production and material fabrication with extremely low cost.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30976
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12 Benderska MNK NUFT 78 nanotechnology.pdf68.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.