Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30985
Title: Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоїв
Authors: Шутюк, Віталій Володимирович
Бессараб, Олександр Семенович
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Keywords: столовий буряк
соки
овочі
table beets
juices
vegetables
кафедра технології консервування
Issue Date: 2020
Citation: Шутюк, В. В. Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоїв / В. В Шутюк., О. С. Бессараб, О. В. Бендерська // Modern approaches to the introduction of science into practice : abstracts of X International Scientific and Practical Conference. San Francisco, USA 2020. - P. - 216-218.
Abstract: Одним із перспективних продуктів для виробництва соків є буряк. Сік буряка столового – це дуже цінний поживний продукт, але, на жаль, його виробництво в нашій країні незначне через складність і тривалість промислового виробництва. Буряк столовий – важливий продукт харчування. За вмістом вуглеводів, вітамінів і мінеральних солей він перевершує багато овочів. Він відрізняється високим вмістом вітамінів, зокрема фолієвої кислоти, азотистих речовин, цукрів, мінеральних солей, наявністю біологічно активних сполук, в тому числі бетаїну і бетаніну. One of the promising products for the production of juices is beets. Table beet juice is a very valuable nutritional product, but unfortunately its production in our country is insignificant due to the complexity and duration of industrial production. Beetroot is an important food item. In terms of carbohydrates, vitamins and mineral salts, it exceeds many vegetables. It has a high content of vitamins, in particular folic acid, nitrogenous substances, sugars, mineral salts, the presence of biologically active compounds, including betaine and betanin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30985
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20 Shutyuk X-Conference San-Francisco-USA.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.