Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30998
Title: Удосконалення технології сушіння окуня звичайного
Authors: Цвік, Вікторія Сергіївна
Квашук, Катерина Миколаївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: окунь звичайний
сушіння
технологія
perch ordinary
drying
technology
кафедра технології консервування
Issue Date: 2020
Citation: Цвік, В. С. Удосконалення технології сушіння окуня звичайного / В. С. Цвік, К. М. Квашук, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 231.
Abstract: В матеріалах представлено результати даних з технології сушіння окуня звичайного. Встановлено що для отримання сушеного окуня звичайного вищої якості зневоднення риби слід проводити ступінчастий температурний режим та періодичним чергуванням інтенсивного сушіння. The materials present the results of data on the technology of drying perch ordinary. It is established that to obtain dried perch of the usual highest quality of dehydration of fish it is necessary to carry out a stepped temperature regime and periodic alternation of intensive drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30998
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20 Zvik MNK NUFT N 86 kafedra TK.pdf262.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.