Отримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культур

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання шроту насіння олійних культур для збагачення пшеничного хліба дозволяє отримати харчовий продукт з підвищеною харчовою цінністю. The use of meal of oilseeds to enrich the wheat bread makes it possible to obtain a food product with high nutritional value.

Опис

Ключові слова

харчова цінність, оздоровчі продукти, насіння олійних культур, nutritional value, healthy products, oil seed, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Соловйова, К. Отримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культур / К. Соловйова, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 26.