Обгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою даної роботи є обґрунтування вибору сировини та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення.
The purpose of this work is to substantiate the choice of raw materials and to develop a recipe for granola for health purposes.
Опис
Ключові слова
гранола, харчова цінність, оздоровчі продукти, granola, nutritional value, healthy products, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Новохат, Д. Обгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення / Д. Новохат, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 36.