Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3109
Title: Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
Other Titles: Study of the dispersion characteristics of the powder apple pomace during drying infrared rays
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Веселовська, Таїсія Євгеніївна
Dubkovetskyy, Igor
Malezhik, Ivan
Veselovska, Taisiya
Keywords: дисперсні характеристики
дисперсные характеристики
dispersive specifications
інфрачервоне сушіння
яблучні вичавки
инфракрасная сушка
яблочные выжимки
infrared drying
apple pomace
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41. - С. 79-82.
Abstract: Наведено результати досліджень дисперсного складу порошку яблучних вичавок, висушених інфрачервоним випромінюванням.
Приведены результаты исследований дисперсного состава порошка яблочных выжимок, высушенных инфракрасным излучением.
The broughted results of the studies of the dehydration apple infrared radiation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3109
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Study of the dispersion.pdf620.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.