Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3109
Title: Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Веселовська, Таїсія Євгеніївна
Keywords: дисперсні характеристики
dispersive specifications
інфрачервоне сушіння
яблучні вичавки
infrared drying
apple pomace
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41. - С. 79-82.
Abstract: Наведено результати досліджень дисперсного складу порошку яблучних вичавок, висушених інфрачервоним випромінюванням.
The broughted results of the studies of the dehydration apple infrared radiation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3109
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Study of the dispersion.pdf620.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.