Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31091
Title: Інноваційні технології у виробництві сушених фруктів
Authors: Швецова, Інга Володимирівна
Перець, Анастасія Олегівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
фрукти
способи сушіння
drying
fruits
drying methods
кафедра технології консервування
Issue Date: 2016
Citation: Швецова, І. В. Інноваційні технології у виробництві сушених фруктів/ І. В. Швецова, А. О. Перець, В.В. Шутюк// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 279.
Abstract: У роботі описано результати застосування комбінованого способу сушіння для отримання чорносливу з відмінними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Даний спосіб дозволяєте отримати продукт кращої якості з меншими енергетичними витратами. The paper describes the results of using a combined drying method to obtain prunes with excellent organoleptic and physicochemical parameters. This method allows you to get a better quality product with lower energy costs.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31091
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16 Shvezova 82 MNK NUFT.pdf263.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.