Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень дисперсного складу порошку яблучних вичавок, висушених інфрачервоним випромінюванням.
The broughted results of the studies of the dehydration apple infrared radiation.
The broughted results of the studies of the dehydration apple infrared radiation.
Опис
Ключові слова
дисперсні характеристики, dispersive specifications, інфрачервоне сушіння, яблучні вичавки, infrared drying, apple pomace, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41. - С. 79-82.