Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3111
Title: Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: конвективне
convective
мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду
каротин
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
micro-wave and conductive drying hawthorn
carotene
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук// Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41, Т. 1. - С. 92-94.
Abstract: Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3111
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Studies of the antioxidant.pdf132.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.