Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31138
Title: Удосконалення процесу сушіння окуня звичайного
Authors: Цвік, Вікторія Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Василів, Володимир Павлович
Keywords: окунь звичайний
сушіння
технологія
perch ordinary
drying
technology
кафедра технології консервування
Issue Date: 2020
Citation: Цвік, В. С. Удосконалення процесу сушіння окуня звичайного / В. С. Цвік, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІX Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9 – 10 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020 – С. 167-168.
Abstract: В матеріалах представлено результати даних з технології сушіння окуня звичайного. Встановлено що для отримання сушеного окуня звичайного вищої якості зневоднення риби слід проводити ступінчастий температурний режим та періодичним чергуванням інтенсивного сушіння. The materials present the results of data on the technology of drying perch ordinary. It is established that to obtain dried perch of the usual highest quality of dehydration of fish it is necessary to carry out a stepped temperature regime and periodic alternation of intensive drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31138
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20 Tsvik IX MNPK NUBiP.pdf629.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.