Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Title: Застосування крові як кольороформуючої добавки
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Усатюк, Світлана Іванівна
Keywords: барвники
красители
colorant
харчова кров
білково-жирова емульсія
м'ясопродукти
консерви
колір
food blood
protein and fat emulsion
meat products
canned
color
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Застосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.
Abstract: Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
blood.pdf161.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.