Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Название: Застосування крові як кольороформуючої добавки
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Усатюк, Світлана Іванівна
Ключевые слова: барвники
красители
colorant
харчова кров
білково-жирова емульсія
м'ясопродукти
консерви
колір
food blood
protein and fat emulsion
meat products
canned
color
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Застосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.
Краткий осмотр (реферат): Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
blood.pdf161.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.