Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Назва: Застосування крові як кольороформуючої добавки
Автори: Пасічний, Василь Миколайович
Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Усатюк, Світлана Іванівна
Ключові слова: барвники
красители
colorant
харчова кров
білково-жирова емульсія
м'ясопродукти
консерви
колір
food blood
protein and fat emulsion
meat products
canned
color
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Застосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.
Короткий огляд (реферат): Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3116
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
blood.pdf161.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.