Технологія збитого кисломолочного десерту з використанням чуфи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено доцільність збагачення збитого кисломолочного десерту ПНЖК за рахунок введення до його складу харчової емульсії та бульб чуфи. The expediency of enrichment of whipped sour milk dessert of PUFA by the introduction of food emulsion and nutsedge into its composition has been established.

Опис

Ключові слова

кисломолочний сир, харчова емульсія, казеїнат натрію, поліненасичені жирні кислоти, купажована олія, десерт, чуфа, sour milk cheese, food emulsion, sodium caseinate, polyunsaturated fatty acids, blended oil, dessert, nutsedge, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Технологія збитого кисломолочного десерту з використанням чуфи / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, В. М. Михайленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 405.