Дослідження ефірної олії полину лимонного як перспективної сировини для виробництва натуральних ароматизаторів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті показано результати дослідження якісного і кількісного основного компонентного складу ефірної олії полину лимонного, за яким прогнозовано пріоритетні напрямки одержання її фракцій вакуумного фракціонування із заздалегідь спланованими ароматичними властивостями, комбінування яких в різних масових співвідношеннях дозволить одержати харчові натуральні ароматизатори на основі однієї ефірної олії. On the basis of National University of food technologies was processing of essence oils by way fractions vacuum with allocation of fractions of in advance planned aromatic properties is offered. For the task in view decision it is necessary to choose raw materials from which probably to receive fractions of various aromatic properties. The qualitative and quantitative basic componential structure of essence oils from a wormwood lemon has been investigated. Possible aromatic fractions vacuum of essence oils from a wormwood lemon are defined.

Опис

Ключові слова

ефірна олія, essential oil, ефірна олія полину лимонного, натуральні ароматизатори, вакуумне фракціонування, wormwood essential oil, natural flavourings, vacuum fractionation, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження ефірної олії полину лимонного як перспективної сировини для виробництва натуральних ароматизаторів / Н. В. Чепель, Н. Е. Фролова, В. Д. Іванова, В. О. Усенко // Вісник Національного технічного університету ХПІ. - 2010. - № 22. - С. 30-38.

Зібрання