Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31318
Title: Оптимальні умови заморожування для отримання високоякісних напівфабрикатів з плодів та ягід з щільною покривною тканиною
Authors: Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Keywords: заморожування
ягоди
freezing
berries
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Камінська, С. В. Оптимальні умови заморожування для отримання високоякісних напівфабрикатів з плодів та ягід з щільною покривною тканиною / С. В. Камінська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 p., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 88-89.
Abstract: Швидке заморожування є одним з найсучасніших способів зберігання плодів та ягід, яке різко сповільнює біохімічні процеси, блокує участь у них окислювальних ферментів, значно нівелює руйнівну дія мікроорганізмів, а також забезпечує мінімальні втрати клітинного соку при дефростації, а значить, високу харчову і біологічну цінність. Rapid freezing is one of the most modern ways of storing fruits and berries, which dramatically slows down biochemical processes, blocks the participation of oxidizing enzymes, significantly counteracts the destructive action of microorganisms, and provides minimal loss of cellular juice during defrostation, and thus food.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31318
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf279.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.