М’ясовмісна варено-копчена ковбаса з м’ясом качки мускусної і екстрактом розмарину (Патент на винахід № 121263)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід стосується м'ясовмісної варено-копченої ковбаси з м'ясом качки мускусної, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкірки, препарат Апроред, екстракт розмарину сухий. В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясовмісної варено-копченої ковбаси, з добавкою екстракту розмарину, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The invention relates to a meat-containing cooked-smoked sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, side fat, soy isolate, protein stabilizer with pork skin, the drug Aprored, dry rosemary extract. The invention is based on the task of developing a meat-containing cooked-smoked sausage, with the addition of rosemary extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, екстракт, розмарин, качка мускусна, варено-копчена ковбаса, extract, rosemary, duck musk, boiled-smoked sausage

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 121263 UA, МПК A23L 13/40 (2016.01). М’ясовмісна варено-копчена ковбаса з м’ясом качки мускусної і екстрактом розмарину / Божко Н. В., Пасічний В. М., Тищенко В. І. ; патентовласник Сумський національний аграрний університет. – № а201805354 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8.

Зібрання