М’ясовмісні котлети «Ганнівські» (Патент на корисну модель № 138605)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Корисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до м'ясної промисловості, та може бути використана при виробництві продуктів для загального харчування. Найбільш близькими за технічною суттю та досягнутим результатом є м'ясовмісні напівфабрикати посічені "Ярославські", що містять м'ясо качки обвалене, м'ясо карася сріблястого, хліб пшеничний, панірувальні сухарі, цибулю ріпчасту, яйця та спеції. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісних посічених напівфабрикатів загального харчування та з низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. The utility model belongs to the food industry, namely the meat industry, and can be used in the production of food products. The closest in technical essence and achieved result are meat-containing semi-finished products cut "Yaroslavsky", containing boiled duck meat, silver carp meat, wheat bread, breadcrumbs, onions, eggs and spices. The utility model is based on the task of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and with low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of content of complete proteins.

Опис

Ключові слова

meat, котлети, м'ясо, напівфабрикати, обсмажування, cutlets, frying, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 138605 UA, МПК A23L 13/00 (2019.01). М’ясовмісні котлети «Ганнівські» / Божко Н. В., Пасічний В. М., Тищенко В. І., Будницька Г. О., Понпа В. В. ; патентовласник Сумський національний аграрний університет. – № u201904217 ; заявл. 19.04.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23 2019.

Зібрання