Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31485
Title: Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів
Authors: Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Марченко, Вікторія Євгеніївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: бузина звичайна
консервування
харчовий порошок
кафедра технології консервування
Issue Date: 2018
Citation: Бендерська, О. В. Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, В. Є. Марченко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 27.
Abstract: В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31485
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18 Benderska Resource.pdf149.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.