Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.

Опис

Ключові слова

сирна паста, жирокислотний склад, майонез, фундук, cheese paste, fatty acid composition, mayonnaise, hazelnut, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Личак, А. В. Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності / А. В. Личак, Т. І. Федоренко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2017 р, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 162-163.