Коригування складу фризерного морозива за аюрведичними рекомендаціями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено нові види морозива базуючись на основні принципи Аюрведи, що дозволило компенсувати надмірну солодкість на баланс Капха-доші. New types of ice cream have been developed based on the basic principles Ayurveda, which allowed to compensate for the excessive sweetness on the balance of Kapha Dosha.

Опис

Ключові слова

морозиво, харчова емульсія, казеїнат натрію, поліненасичені жирні кислоти, купажована олія, Аюрведа, ice cream, food emulsion, sodium caseinate, polyunsaturated fatty acids, blended oil, Аyurveda, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Коригування складу фризерного морозива за аюрведичними рекомендаціями / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 272.