Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою дослідження є удосконалення рецептури морозива на основі безлактозного молока з використанням імбиру та солодового екстракту. Використовуючи методику конструювання харчових продуктів за хімічним складом компонентів рецептури, було встановлено, що кількість пюре з кореневища імбиру та солодового екстракту в рецептурі безлактозного морозива функціонального призначення має складати по 16% кожного з цих компонентів.The aim of the study is to improve the formulation of ice cream based on lactose-free milk using ginger and malt extract.Using the method of designing food products by chemical composition of the components of the recipe, it was found that the amount of puree of ginger rhizome and malt extract in the recipe of lactose-free ice cream for functional purposes should be 16% of each of these components.

Опис

Ключові слова

морозиво, молоко безлактозне, імбир, солодовий екстракт, ice cream, lactose-free milk, ginger, malt extract, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Давиденко, В. Морозиво на основі безлактозного молока з імбиром та солодовим екстрактом / В. Давиденко, Н. Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 22.