DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/318

Название: Концентрування розчину лактози при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами
Другие названия: Concentration of the solution of lactose in whey processing complex membrane methods
Авторы: Змієвський, Юрій Григорович
Мирончук, Валерій Григорович
Українець, Анатолій Іванович
Грушевська, Ірина Олегівна
Кучерук, Дмитро Дмитрович
Zmievskiy, Yuriy
Mironchuk, Valeriy
Ukrainets, Anatoliy
Grushevska, Irina
Kucheruk, Dmitri
Ключевые слова: молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
лактоза
lactose
мембранні методи
мембранные методы
membrane methods
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Концентрування лактоз при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами / Ю. Змієвський, В. Мирончук, А. Українець // Харчова і переробна промисловість.-К.:Нива,2009. - № 9-10(361-362).– С. 21-24.
Краткий осмотр (реферат): Концентровані розчини лактози — невід ємна частина технологій виробництва таких продуктів, як молочний цукор, лактулоза, глюкозо-галактозні сиропи тощо Останнім часом значно розширено асортимент продукції не лише в молочній галузі, а й у хлібопекарській. кондитерській, фармацевтичній. зросла кількість і якість продукції профілактичного и оздоровчого призначення Це невелика частка можливого застосування зазначених розчинів, то ж необхідно вдосконалювати и здешевлювати технології їх отримання. Найпростіший і найдешевший метод — переробка молочної сироватки як вторинної сировини. Концентрированные растворы лактозы - невод объемная часть технологий производства таких продуктов, как молочный сахар, лактулоза, глюкозо-галактозы сиропы и т.п. В последнее время значительно расширен ассортимент продукции не только в молочной отрасли, но и в хлебопекарной. кондитерской, фармацевтической. возросло количество и качество продукции профилактического и оздоровительного назначения Это небольшая доля возможного применения указанных растворов, поэтому необходимо совершенствовать и удешевлять технологии их получения. Самый простой и дешевый способ - переработка молочной сыворотки в качестве вторичного сырья. Concentrated solutions of lactose - an essential integral part of technology products such as lactose, lactulose, glucose-galactose syrups, etc. Recently, greatly expanded the range of products not only in the dairy industry, but also in baking. confectionery, pharmaceutical. the number and quality of preventive and wellness destination This is a small proportion of the possible application of these solutions, it is necessary to improve the technology and reduce the price of their receipt. The easiest and cheapest method - as a whey processing of secondary raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/318
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
491.pdf6,04 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback