Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Видання містить матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної
конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».
Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні
технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми
розвитку туристичної сфери.
Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними
проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.
Опис
Ключові слова
якість харчових продуктів, готельна сфера, ресторанна сфера, розвиток туризму, інноваційні технології, продукція оздоровчого спрямування, продукція аюрведичного спрямування, безпека харчових продуктів, food quality, hotel industry, restaurant industry, tourism development, innovative technologies, health products, ayurvedic products, food safety
Бібліографічний опис
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19 - 20 травня 2020 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2020. – 305 с.