Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31870
Title: | Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска» |
Authors: | Божко, Анастасія Юріївна Чорна, Анастасія Іванівна |
Keywords: | заварні тістечка паковання термін зберігання custard cakes packing expiration date кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Божко, А. Ю. Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців, аспірантів і здобувачів вищої освіти, 21-22 травня 2020 р., м. Рівне. – Рівне : НУВГП, 2020. – Ч. 1. – С. 11-13. |
Abstract: | Для покращення зберігання заварних тістечок «Іриска» перспективним напрямом є заміна цукрової помадки на глазурування їстівним покриття, що дасть змогу використовувати картон нижчої щільності і змінити кришку, що надівається на відкидну, щоб не використовувати полімерну стрічку для закріплення. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31870 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РМВ 2020.pdf | 200.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.