Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31870
Title: Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»
Authors: Божко, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: заварні тістечка
паковання
термін зберігання
custard cakes
packing
expiration date
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Божко, А. Ю. Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців, аспірантів і здобувачів вищої освіти, 21-22 травня 2020 р., м. Рівне. – Рівне : НУВГП, 2020. – Ч. 1. – С. 11-13.
Abstract: Для покращення зберігання заварних тістечок «Іриска» перспективним напрямом є заміна цукрової помадки на глазурування їстівним покриття, що дасть змогу використовувати картон нижчої щільності і змінити кришку, що надівається на відкидну, щоб не використовувати полімерну стрічку для закріплення.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31870
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РМВ 2020.pdf200.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.