Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31876
Title: Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»
Authors: Божко, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: програми-передумови
кондитерські вироби
prerequisites
confectionery
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Божко, А. Ю. Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 93.
Abstract: Проаналізовано вимоги британського стандарту PAS 220. Встановлено, що програма-передумова щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень та інших поверхонь належним чином дотримується на підприємстві ТОВ «Київський БКК».
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31876
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boz 4-5.pdf553.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.