Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31876
Title: | Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК» |
Authors: | Божко, Анастасія Юріївна Чорна, Анастасія Іванівна |
Keywords: | програми-передумови кондитерські вироби prerequisites confectionery кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Божко, А. Ю. Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 93. |
Abstract: | Проаналізовано вимоги британського стандарту PAS 220. Встановлено, що програма-передумова щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень та інших поверхонь належним чином дотримується на підприємстві ТОВ «Київський БКК». |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31876 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boz 4-5.pdf | 553.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.