Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31877
Title: Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»
Authors: Божко, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: фальсифікація
заварні тістечка
falsification
custard cakes
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Божко, А. Ю. Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска» / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 88.
Abstract: Виробництво фальсифікованих борошняних кондитерських виробів задовольняє лише потреби їх кількості, а не якості і безпечності.Заварні тістечка є популярною продукцією, тому можуть піддаватися таким видам фальсифікації: якісна, кількісна, інформаційна, асортиментна, вартісна. Встановлено основні методи виявлення якісної фальсифікації.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31877
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boz3-5.pdf552.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.