Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31878
Title: | Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів |
Authors: | Божко, Анастасія Юріївна Чорна, Анастасія Іванівна |
Keywords: | фальсифікація харчові продукти falsification food кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Божко, А. Ю. Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 79. |
Abstract: | Експрес-методи ґрунтуються на якісних хімічних реакціях, які дозволяють підтвердити достовірність харчового продукту або виявити його фальсифікацію. Застосування експрес-методів дозволяє швидко виявити фальсифікацію харчових продуктів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31878 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boz2-5.pdf | 554.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.