Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31878
Title: Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів
Authors: Божко, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: фальсифікація
харчові продукти
falsification
food
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Божко, А. Ю. Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 79.
Abstract: Експрес-методи ґрунтуються на якісних хімічних реакціях, які дозволяють підтвердити достовірність харчового продукту або виявити його фальсифікацію. Застосування експрес-методів дозволяє швидко виявити фальсифікацію харчових продуктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31878
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boz2-5.pdf554.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.