Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31879
Title: | Управління якістю кондитерського підприємства |
Authors: | Божко, Анастасія Юріївна Чорна, Анастасія Іванівна |
Keywords: | кондитерські вироби якість confectionery quality кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Божко, А. Ю. Управління якістю кондитерського підприємства / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 71. |
Abstract: | При сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31879 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.