Управління якістю кондитерського підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

При сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, якість, confectionery, quality, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Божко, А. Ю. Управління якістю кондитерського підприємства / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 71.