Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31879
Title: Управління якістю кондитерського підприємства
Authors: Божко, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Keywords: кондитерські вироби
якість
confectionery
quality
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Божко, А. Ю. Управління якістю кондитерського підприємства / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 71.
Abstract: При сучасній конкуренції підприємство повинно вміти аналізувати свої переваги та недоліки, щоб вміло розвивати і реалізувати продукцію свого підприємства, як в Україні так і на міжнародному ринку. Проведений SWOT-аналіз дає змогу встановити сильні та слабкі сторони кондитерського підприємства ТОВ «Київський БКК». Для посилення сильних сторін діяльності підприємства, потрібно забезпечувати постійну високу якість продукції та належний маркетинг.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31879
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boz1.pdf553.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.