Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі розроблено комплексний показник якості макаронних виробів з урахуванням їх харчової цінності. Оцінку якості виконано нa чотирьох рівнях властивостей. The complex index of macaroni products quality was worked out taking into account their food value. The estimation of quality is executed on four levels of properties. The complex index of quality is applied as a criterion of optimality for optimization of dough-making at the pasta producing.

Опис

Ключові слова

комплексний показник якості макаронних виробів, коефіцієнт вагомості, математична модель, шкала оцінювання, complex index of macaroni products quality, coefficient of meaningfulness, mathematical model, range of estimation, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Юрчак, В. Г. Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів / В. Г. Юрчак, Т. П. Голікова (Євсеєнко) // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2006. - № 5. - С. 13-15.

Зібрання