Склад морозива ( патент на винахід № 121694)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід належить до складу морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, овочевий наповнювач, цукор, стабілізатор, воду питну, де як овочевий наповнювач містить пасту з буряка та броколі.

Опис

Ключові слова

морозиво, паста з буряка, паста з броколі, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 121694 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201806014 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.07.2020 ; Бюл. № 13, 2020.

Зібрання