Контроль якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено огляд нормативно-правових актів, інших документів та літературних джерел щодо державного контролювання безпечності та якості харчових продуктів у Великій Британії, Німеччині, Франції, США та Японії. The article provides an overview of regulations, other documents and literature sources on state control of food safety and quality in the United Kingdom, Germany, France, the United States and Japan.

Опис

Ключові слова

державне контролювання, харчові продукти, food, якість та безпечність, state control, quality and safety, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гуменюк, Г. Д. Контроль якості та безпечності харчових продуктів у зарубіжних країнах / Г. Д. Гуменюк, В. В. Кійко // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2019. – № 4 (116). – С. 24–29.

Зібрання