Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Title: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
Authors: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Доценко, Віктор Федорович
Корзун, Віталій Наумович
Keywords: морські водорості
порошки водоростей
фортифікація
хлібобулочні вироби
булочні вироби
мінеральна та вітамінна цінність
marine algae
algae powders
fortification
bakery products
bun goods
vitamin and mineral value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2007
Citation: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко, В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. - С. 9-11.
Abstract: У статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fortification_algea_powder.pdf222.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.