DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321

Название: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
Другие названия: Fortification of bakery products by algae powders
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Корзун, Віталій Наумович
Arsenieva, Larisa
Dotsenko, Viktor
Sharan, Larisa
Доценко, Віктор Федорович
Korzun, Vitaly
Ключевые слова: морські водорості
порошки водоростей
фортифікація
хлібобулочні вироби
булочні вироби
мінеральна та вітамінна цінність
морские водоросли
порошки водорослей
фортификация
хлебобулочные изделия
булочные изделия
витаминная и минеральная ценность
marine algae
algae powders
fortification
bakery products
bun goods
vitamin and mineral value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко, В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. - С. 9-11.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. В статье приведены результаты клинических исследований по оценке биологической эффективности булочных изделий, обогащенными порошками морских водорослей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum и минерально-витаминной смесью. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Fortification_algea_powder.pdf222,5 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback