Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Название: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Доценко, Віктор Федорович
Корзун, Віталій Наумович
Ключевые слова: морські водорості
порошки водоростей
фортифікація
хлібобулочні вироби
булочні вироби
мінеральна та вітамінна цінність
marine algae
algae powders
fortification
bakery products
bun goods
vitamin and mineral value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко, В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. - С. 9-11.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fortification_algea_powder.pdf222.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.