Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Назва: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
Автори: Шаран, Лариса Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Доценко, Віктор Федорович
Корзун, Віталій Наумович
Ключові слова: морські водорості
порошки водоростей
фортифікація
хлібобулочні вироби
булочні вироби
мінеральна та вітамінна цінність
marine algae
algae powders
fortification
bakery products
bun goods
vitamin and mineral value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко, В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. - С. 9-11.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fortification_algea_powder.pdf222.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.