Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234
Title: Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії
Authors: Махинько, Людмила Василівна
Тилик, Олексій Вячеславович
Keywords: екструзія
начинка
борошно рисове
якість
структура
органолептика
extrusion
filling
rice flour
quality
structure
organoleptics
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2020
Citation: Махинько, Л. В. Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії / Л. В. Махинько, О. В. Тилик // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практично інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 77.
Abstract: Розглянуто можливість створення рецептурних композицій солоних начинок для продуктів високотемпературної коекструзії. Досліджено вплив борошна рисового на органолептичні та структурно-механічні властивості начинок. The possibility of creating prescription compositions of salty fillings for high-temperature coextrusion products is considered. The influence of rice flour on organoleptic and structural-mechanical properties of fillings has been studied.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МКmlvdmvbrvrsndpke.pdf264.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.