Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234
Title: | Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії |
Authors: | Махинько, Людмила Василівна Тилик, Олексій Вячеславович |
Keywords: | екструзія начинка борошно рисове якість структура органолептика extrusion filling rice flour quality structure organoleptics кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Махинько, Л. В. Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії / Л. В. Махинько, О. В. Тилик // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практично інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 77. |
Abstract: | Розглянуто можливість створення рецептурних композицій солоних начинок для продуктів високотемпературної коекструзії. Досліджено вплив борошна рисового на органолептичні та структурно-механічні властивості начинок. The possibility of creating prescription compositions of salty fillings for high-temperature coextrusion products is considered. The influence of rice flour on organoleptic and structural-mechanical properties of fillings has been studied. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МКmlvdmvbrvrsndpke.pdf | 264.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.