Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234
Название: | Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії |
Авторы: | Махинько, Людмила Василівна Тилик, Олексій Вячеславович |
Ключевые слова: | екструзія начинка борошно рисове якість структура органолептика extrusion filling rice flour quality structure organoleptics кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Махинько, Л. В. Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії / Л. В. Махинько, О. В. Тилик // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практично інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 77. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто можливість створення рецептурних композицій солоних начинок для продуктів високотемпературної коекструзії. Досліджено вплив борошна рисового на органолептичні та структурно-механічні властивості начинок. The possibility of creating prescription compositions of salty fillings for high-temperature coextrusion products is considered. The influence of rice flour on organoleptic and structural-mechanical properties of fillings has been studied. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МКmlvdmvbrvrsndpke.pdf | 264.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.