Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234
Название: Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії
Авторы: Махинько, Людмила Василівна
Тилик, Олексій Вячеславович
Ключевые слова: екструзія
начинка
борошно рисове
якість
структура
органолептика
extrusion
filling
rice flour
quality
structure
organoleptics
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Махинько, Л. В. Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзії / Л. В. Махинько, О. В. Тилик // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практично інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 77.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість створення рецептурних композицій солоних начинок для продуктів високотемпературної коекструзії. Досліджено вплив борошна рисового на органолептичні та структурно-механічні властивості начинок. The possibility of creating prescription compositions of salty fillings for high-temperature coextrusion products is considered. The influence of rice flour on organoleptic and structural-mechanical properties of fillings has been studied.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32234
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МКmlvdmvbrvrsndpke.pdf264.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.