Удосконалення технології соусів для балансу Вата-доша
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено технологію соусу емульсійного типу для осіб з домінуючою Вата-дошею, що відрізняється оригінальними органолептичними властивостями та відповідними фізико-хімічними показниками якості. Доцільність технології обґрунтована перспективністю впровадження в харчовий раціон продукції аюрведичного спрямування. Emulsion-type sauce technology has been developed for people with a dominant
Vata-dosha, which differs from the original organoleptic
properties and relevant physico-chemical quality indicators.
The expediency of the technology is justified by the prospects of implementation in
diet of Ayurvedic products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, емульсія, аюрведа, вата-доша, соус, ayurveda, vata dosha, sauce, emulsion
Бібліографічний опис
Удосконалення технології соусів для балансу вата-доша / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, П. М. Гаврильченко, Р. Ю. Дорошкевич // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : міжнародна науково-практична інтернетконференція, 24 листопада 2020 р. / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – С. 117-118.