Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі досліджено плодово-ягідне пюре заданної пропорційності. Доведено, що використання банану в технологіях холодних десертів дає можливість створити продукт з поліпшеними дегустаційними показниками.

Опис

Ключові слова

збивні десерти, самбук, купаж, плодове пюре, whipped desserts, sambuc, blend, fruit puree, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Польовик, В. В. Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів / В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 17-19.