Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32303
Title: Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягід
Authors: Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: антиоксидантна активність
зберігання
плоди
ягоди
antioxidant activity
storage
fruits
berries
кафедра технології консервування
Issue Date: 2020
Citation: Бендерська, О. В. Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягід / О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. - С. 87-88.
Abstract: Об'єктами дослідження служили свіжі і свіжоморожені ягоди малини сорту Атлант, свіжі і свіжоморожені ягоди вишні сорту Володимирська, свіжі і свіжоморожені ягоди полуниці сорту Альбіон, свіжі і свіжоморожені плоди сливи сорту Угорка, свіжі і свіжоморожені ягоди чорної смородини сорту Титанія, свіжі і свіжоморожені ягоди червоної смородини сорту Ровада, свіжі і свіжоморожені ягоди горобини (аронії) чорноплідної, а також свіжоморожені ягоди чорниці, свіжоморожені ягоди журавлини, свіжоморожені ягоди брусниці, придбані в торговельній мережі. The objects of study were fresh and fresh-frozen berries raspberries of the Atlant variety, fresh and fresh-frozen berries of a cherry of the Vladimir grade, fresh and fresh-frozen berries of a strawberry of the Albion grade, fresh and fresh-frozen fruits of a plum of a grade Cucumber, fresh and fresh-frozen berries of black currant of the Titania grade, fresh and fresh-frozen Rovada red currant berries, fresh and fresh-frozen rowan berries (chokeberry) chokeberry, as well as fresh blueberries, fresh frozen cranberries, fresh-frozen berries of a cowberry bought in a trade network.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32303
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20 Benderska MK ТОП.pdf164.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.