Процеси і апарати харчових виробництв. Основи гідравліки: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів технологічних спеціальностей заочної форми навчання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою вивчення розділу «Основи гідравліки» дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є засвоєння студентами понять і законів гідравліки та гідравлічних машин і застосування цих законів під час вивчення спеціальних дисциплін та у інженерних розрахунках.
By the purpose of study of section of «Basis of hydraulics» of discipline «Processes and vehicles of food productions» there is mastering of concepts and laws of hydraulics and hydraulic machines and application of these laws students during the study of the special disciplines and in engineerings calculations.

Опис

Ключові слова

гідравліка, рідина, статика, динаміка, втрати, трубопроводи, машини, hydraulics, liquid, statics, dynamics, losses, pipelines, machines, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Мотуз, І. К. Процеси і апарати харчових виробництв. Основи гідравліки : Метод. вказівки до вивч. дис. та викон. контрол. робіт для студ. технологіч. спец. заоч. форми навч. / І. К. Мотуз. - К. : УДУХТ, 2000. - 28 с.