Процеси і апарати харчових виробництв. Основи гідравліки: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів технологічних спеціальностей заочної форми навчання
Вантажиться...
Дата
2000
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою вивчення розділу «Основи гідравліки» дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» є засвоєння студентами понять і законів гідравліки та гідравлічних машин і застосування цих законів під час вивчення спеціальних дисциплін та у інженерних розрахунках.
By the purpose of study of section of «Basis of hydraulics» of discipline «Processes and vehicles of food productions» there is mastering of concepts and laws of hydraulics and hydraulic machines and application of these laws students during the study of the special disciplines and in engineerings calculations.
By the purpose of study of section of «Basis of hydraulics» of discipline «Processes and vehicles of food productions» there is mastering of concepts and laws of hydraulics and hydraulic machines and application of these laws students during the study of the special disciplines and in engineerings calculations.
Опис
Ключові слова
гідравліка, рідина, статика, динаміка, втрати, трубопроводи, машини, hydraulics, liquid, statics, dynamics, losses, pipelines, machines, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Мотуз, І. К. Процеси і апарати харчових виробництв. Основи гідравліки : Метод. вказівки до вивч. дис. та викон. контрол. робіт для студ. технологіч. спец. заоч. форми навч. / І. К. Мотуз. - К. : УДУХТ, 2000. - 28 с.