DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Навчальні посібники >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3232

Название: Гідравліка і гідравлічні машини в довідках і таблицях: Навчальний посібник
Другие названия: Hydraulics and hydraulic machines in certificates and tables: Train aid
Авторы: Мотуз, Ігор Костянтинович
Motuz, Igor
Ключевые слова: гідравліка
гидравлика
hydraulics
машини
насоси
вентилятори привода
машины
насосы
вентиляторы привода
machines
pumps
ventilators of drive
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 1996
Библиографическое описание: Мотуз, І. К. Гідравліка і гідравлічні машини в довідках і таблицях : навч. посіб. / І. К. Мотуз. - К. : ІЗМН, 1996. - 260 с.
Краткий осмотр (реферат): Викладені фізико-механічні властивості рідин харчових виробництв і деяких газів, які використовують у харчовій промисловості; основи гідростатики, гідродинаміки, технічної гідравліки, гідромашин і гідропривода. Наведений принцип розрахунку трубопроводів різного призначення, каналів, лотків тощо. Розглянуто відцентрові, роторні насоси і вентилятори, які використовують у харчовій промисловості і методи їх підбирання. Весь матеріал супроводжується довідковими таблицями і розрахунковими формулами. Наведено як технічні, так і експлуатаційні характеристики насосів і вентиляторів. Призначено для студентів харчових вузів і технікумів при виконанні ними розрахунково-грофічних, курсових і дипломних робіт. Може використовуватися робітниками харчової промисловості.
Изложенные физико-механические свойства жидкостей пищевых производств и некоторых газов, которые используют в пищевой промышленности; основы гидростатики, гидродинамики, технической гидравлики, гідромашин и гідропривода. Приведен принцип расчета трубопроводов разного назначения, каналов, лотков и тому подобное. Рассмотрены центробежные, роторные насосы и вентиляторы, которые используют в пищевой промышленности и методы их подбора. Весь материал сопровождается справочными таблицами и расчетными формулами. Приведены как технические, так и эксплуатационные характеристики насосов и вентиляторов. Предназначен для студентов пищевых вузов и техникумов при выполнении ими расчетных и графических, курсовых и дипломных работ. Может использоваться рабочими пищевой промышленности.
Expounded physicst- mechanical properties of liquids of food productions and some gases which utillize in food retail industry; basis of hydrostatics, hydrodynamics, technical hydraulics, gydro-communicator and pneumo-communicator. Principle of calculation of pipelines of the different setting is resulted, ductings, trays and others like that. Centrifugal, rotor pumps and ventilators which utillize in food retail industry and methods of their selection are considered. All of material is accompanied certificate tables and calculation formulas. Both technical and operating descriptions of pumps and ventilators are resulted. Intended for the students of food institutes of higher and college at implementation by them calculation and graphic, course and diploma works. Can be utillized the workers of food retail industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:

File Description SizeFormat
13-05-2.pdf21,55 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback