Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32331
Title: Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України
Authors: Сидор, Василь Михайлович
Keywords: максимально безпечні дози вітамінів і мінералів
харчові продукти
кафедра експертизи харчових продуктів
food
the safest doses of vitamins and minerals
Issue Date: 2020
Citation: Сидор, В. М. Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України / В. М. Сидор // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів :ЛТЕУ, 2020. – С. 182–183.
Abstract: Удосконалення технології виробництва вітчизняних харчових продуктів з метою підвищення якісних показників набуває все більшої актуальності та має вирішальне значення для покращення демографічної ситуації в Україні, підвищення тривалості життя та загального оздоровлення нації. Саме тому на загальнодержавному рівні мають бути затверджені спеціальні норми для вітамінів і мінеральних речовин, що використовуються в якості інгредієнтів у продуктах харчування.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32331
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vitamins.pdf91.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.