Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32334
Title: Застосування люмінісцентного методу для аналізу якості тропічних та субтропічних фруктів
Authors: Мельник, Оксана Петрівна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Keywords: цитрусові фрукти
люмінесцентний метод аналізу
показники якості та безпеки
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
citrus fruits
luminescent method of analysis
quality and safety indicators
Issue Date: 2020
Citation: Мельник, О. П. Застосування люмінісцентного методу для аналізу якості тропічних та субтропічних фруктів / О. П Мельник, І. Г. Радзієвська // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. – С. 199–201.
Abstract: Для контролю стану свіжості, ознак псування і підмороження фруктів використано люмінесцентний метод аналізу, який грунтується на властивості багатьох органічних сполук світитися в ультрафіолетових променях характерним випромінюванням, яке достатньо точно ідентифікує досліджувану речовину та дозволяє виявити початкову стадію псування (гниття). За результатами експериментальних досліджень показана ефективність використання люмінесцентного експрес-методу аналізу для визначення початкових стадій мікробіологічного ураження фруктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32334
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fruits.pdf206.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.