The relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

sunflower cake, flour confectionery, chemical composition, power value, biological value, соняшниковий жмих, борошняні кондитерські вироби, хімічний склад, енергетична цінність, біологічна цінність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

The relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technology / A. Niemirich, V. Mikhailenko, T. Berezhnaya, Y. Okopna // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 581.