Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, конкурентоспроможність підприємства, competitiveness of the enterprise, креативні заклади, creative institutions, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Є. О. Брага // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 131.