Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32412
Title: Аналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості
Authors: Євтушенко, Ольга Володимирівна
Сірик, Аліна Олегівна
Keywords: харчова промисловість
травматизм
причина
подія
food industry
event
injury
cause
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2019
Citation: Євтушенко, О. В. Аналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик // Харчова промисловість. – 2019. – № 26. – С. 127–132.
Abstract: У статті проаналізовано статистичні дані щодо причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період з 2008 р. по 2018 р. Запропоновано профілактичні заходи щодо запобігання виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості. The article analyzes statistics of the causes, consequences and circumstances of industrial injuries in food industry in the period from 2008 to 2018. Preventive measures to prevent occupational injuries in the food industry are proposed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32412
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019№26.pdf328.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.