Аналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті проаналізовано статистичні дані щодо причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період з 2008 р. по 2018 р. Запропоновано профілактичні заходи щодо запобігання виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості. The article analyzes statistics of the causes, consequences and circumstances of industrial injuries in food industry in the period from 2008 to 2018. Preventive measures to prevent occupational injuries in the food industry are proposed.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, травматизм, причина, подія, food industry, event, injury, cause, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Євтушенко, О. В. Аналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик // Харчова промисловість. – 2019. – № 26. – С. 127–132.

Зібрання