Обґрунтування рецептурної композиції льодяникової карамелі для осіб конституції вата

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті обгрунтовано використання імбиру, бад’яну, сушеного апельсину та фруктози у складі льодяникової карамелі. Запропонована композиція інгредієнтів покращує хімічний склад готового цукристого кондитерського виробу та за Аюрведичними властивостями збалансовує Вату-дошу

Опис

Ключові слова

льодяникова карамель, прянощі, Аюрведа, Вата-доша, lollipop caramel, Ayurveda, Vata-dosha, spices, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Обґрунтування рецептурної композиції льодяникової карамелі для осіб конституції вата / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, Н. О.Тишкевич, Т. А. Балюк // Інтернаука : Міжнародний науковий журнал. – 2020. – № 20. – С. 69–71.

Зібрання