Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Попередньо відібрано кверцетинвмісну рослинну сировину (лушпиння цибулі), яка є безпечною і доступною для подальшого внесення у продукти, розроблено технологію отримання кверцетинвмісних екстрактів, визначено концентрацію кверцетину в них. Об ’єктами дослідження обрано жир свинячий, кверцетин німецької компанії Merk, упарений водний екстракт лушпиння цибулі.Pre-selected quercetin-containing plant material (onion peel), which is safe and available for further inclusion in products, developed technology for obtaining quercetin-containing extracts, determined the concentration of quercetin in them. The objects of the study were pork fat, quercetin from the German company Merk, evaporated aqueous extract of onion peel.

Опис

Ключові слова

свинячий жир, екстракт лушпиння цибулі, onion peel extract, кверцетин, quercetin, lard, біохімічні методи дослідження, biochemical research methods, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировини / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова, І. Г. Радзієвська // Наукові праці НУХТ. – 2018. – Т. 24, № 6. – С. 174–178.

Зібрання