Вплив температури води на процес замочування вівса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса до вологості, необхідної для їх пророщування. Встановлено, що голозерний овес потрібно замочувати на 2…4 години менше ніж плівчастий.
The effect of water temperature on the duration of soaking of different varieties of oats to the moisture necessary for their germination. Found that bare-grained oats to soak for 2 ... 4 an hour less than filmy.

Опис

Ключові слова

овес, сорт, плівчастий, зерно, температура води, процес замочування, oats, variety, filmy, grain, water temperature, soaking process, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ємельянова, Н. О. Вплив температури води на процес замочування вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд // Проблемные аспекты, пути решения в современной науке : Международной научно-практической конференции, 28.06.2012 р.